сряда, 31 март 2010 г.

Миналия ден се присъединих към една Фейсбук група В ХАСКОВО КИНО НЯМА, НО ФИЛМИ МНОГО и се заразмислих за филмите, които са  в главите на всеки един от нас, и за филмите, които разиграваме ежедневно, без значение къде живеем - в малък или в голям град.
Мдаа, филмите са много, но за да ги има, трябва наличието на два елемента: ексхибиционист и воайор. Нямам предвид  в ролите сексуални, а по-скоро в ролите социални. Ексхибиционистът не може да се стърпи да покаже на всички филмът, който му е в главата. Удоволствието му е стимулирано попадайки в лъча на нечие внимание. А воайорът, както знаем, "киризи" чуждите филми. Страшно става, когато воайорът стане филмов критик, и започне да плюе чуждия филм. А филмовият критик много често е нереализиран актьор. "Много му се иска, но не му стиска" да играе в подобни филми. В редки случаи "му стиска, но не му се иска". Хубавото е, обаче, че сменяме ролите, ту сме ексхибиционисти, ту воайори. Често несъзнавано.
А и това, което току-що написах си е чиста проба ексхибиционизъм на моя си филм :)


!!!

ПРОГРАМА  „РЕСТАРТ”
Една различна лятна ваканция в Родопите.

7-дневен празник на сетивата с акценти " Храната на тялото и душата."
Една програма,чрез която:
- Ще възстановите напълно натрупаното през годината напрежение в тялото, ума и душата.
-Ще събудите любопитството към себе си и света.
-Ще се научите да разпознавате и търсите здравословната духовна и материална и храна.
-Ще се научите да прилагате с малки усилия начини на хранене и живеене, които водят до поддържане на идеалното за вас тегло, а за онези,които желаят ще започнат да намаляване на теглото без йо-йо ефект.
Уникалността на програмата включва усилията на психотерапевт, холистичен диетолог, йога инструктор, масажист.




Няма коментари:

Публикуване на коментар