Холистично Студио "Реа"

Пълна информация в обновения ми сайт
 
МЯСТОТО:
Студиото се намира на крачка от шума на ежедневието и нощните заведения. И на крачка от шумния булевард . Сгушено в тихото дворче зад блока на паметника на Капитан Петко. Дворче, съхранило нещо, което ухае на детство – топло, сигурно и спокойно.
Адресът е: гр.Хасково, Бул. „Съединение” 30-Г.
Едно място в Хасково, където търсим и намираме пътища към цялостта. Събираме парчета по парчета части от изгубеното себе си.
Изгубено в живот, залутан сред стотици „трябва” и „не трябва”. Забравило спонтанността на „искам”. Вечно между вчера и утре, но никога днес. Едно себе си, което никога не вижда пътя. Втренчено в задачите, амбициите, целите. И... другите. С техните желания, мнения, мисли.И какво ще кажат те. Едно себе си, оковано в бронирано тяло - сковани мускули.Една безспирно мислеща глава, пресмятаща дали - или, ако... - то... Едно себе си, което е гладно за топлина, любов и отпускане. Докато не дойде симптомът: тревожността, изтощението, празнотата,депресията, безсмислието.

ПЪТИЩАТА КЪМ ЦЯЛОСТТА:
Студиото е наречено Реа, на името на древната гръцка богиня - майка на всички богове. Богинята, чието име в превод означава Земя. Та, затова тук е мястото, където се заземяваме. В различни холистични форми на терапия търсим цялостта, като сваляме броните, чистим се от нездравото, учим се да наблюдаваме нуждите си, да гледаме с любов и разбиране на себе сии другите. Да бъдем живи.
АНАЛИТИЧНАТА ПСИХОТЕРАПИЯ
В индивидуални и групови сесии се срещаме с характеровите си лимити. Работим с причините за симптома. Чрез разговор и преживяване през тяло. Често с включване на цветни есенции за отболкиране на потиснати емоции, които са в основата на симптома на тялото и душата. Защото тяло, ум и душа са свързани и най-прекият път към здравето на душата е мъдростта на тялото.Това е психотелесна терапия.

Повече инфо за принципите на психотелесната терапия може да намерите в този блог в следните статии:

Връзката между болест и емоции:

Биоенергетиката:

Терапия с цветните есенции на Д-р Бах:

ГРУПОВИТЕ СЕСИИ
В така наречените Групи за предизвикателства се срещаме със себе си. С другите. Със себе си в другите. Защото другите са наши огледала. Разговаряме. Преживяваме.Танцуваме. Смеем се. Плачем. Викаме. Мълчим. Отново се смеем. Хапваме вкусна храна. И си тръгваме по-богати с опит от преживяното.

КУРСЪТ ПО ЙОГА ФЮЖЪН
Един път седмично в два часа. Време за тялото. И не само. Осъзнато прекарване на свободното време. И не само. Растеж - както навътре, така и навън. А какво е йога фюжън?
В следната публикация ще намерите повече инфо:


МАСАЖИТЕ
Време за тялото.За отпускане. За отпочиване. За наслаждение. За заспиване понякога. Един час или час и половина време за себе си. Масажът като начин да възстановим енергията си и да влезем отново в света – мелница. Като превенция на бъдещи симптоми в резултат на стреса и контрола на ежедневието.
Повече инфо за различните масажи и терапии. Както и за цените на :

Посетете и нашата страница във Фейсбук:
Храна за тяло, ум, душа

----------
Телефони за връзка:
За психотерапия, йога, бахова терапия, групи и семинари:
0897 06 33 00
Кремена Станилова
За масаж и антистрес терапии:
0894 69 96 55
0889 38 36 17
Теодора Панайотова


  

Няма коментари:

Публикуване на коментар